• Technologia żywności podręcznik Część 2

Technologia żywności podręcznik Część 2 Technikum

(ilość ocen: 38)

Dziękujemy za oddany głos

  • Wydawnictwo: WSIP
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Symbol: 9788302079764
  • Data wydania: 2008
  • Liczba stron: 420
  • ISBN: 9788302079764

W drugiej części podręcznika znajdują się opisy operacji i procesów jednostkowych w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi.

Numer dopuszczenia: 6/01.

Opcje dostawy

Przesyłka kurierska DPD 8,05 zł + VAT
Przesyłka kurierska DPD - za pobraniem 8,05 zł + VAT
Ocena: 2.8 przez 38 użytkowników. 5 0
Ładowanie rekomendacji ...
  • Produkty powiązane

Zobacz inne produkty które mogą Cię zainteresować!

Misiowa rodzinka

Misiowa rodzinka

Normalna cena: 77,99 zł

Cena promocyjna: 68,63 zł

Zestaw kręgli

Zestaw kręgli

Normalna cena: 24,00 zł

Cena promocyjna: 21,12 zł

Meteo-kwiat

Meteo-kwiat

Normalna cena: 159,00 zł

Cena promocyjna: 139,92 zł

Twoje konto